E: info@klompcreative.nl | T: 0318–701255 | M: 06–22297442

Hoe werkt dat nu precies?

Om u een duidelijk beeld te geven van onze werkwijze,
hebben wij deze verdeeld in zes heldere stappen:

#1 Kennismaking
Bij ieder productie beginnen wij met een kennismakingsgesprek waarin we samen met u de wensen inventariseren. Tijdens deze gesprekken doen we inspiratie op, om zo een goed beeld te krijgen van uw bedrijf of organisatie.
Op basis van dit gesprek ontvangt u een offerte waarin beknopt het voorstel is verwerkt.

#2 Script
Na akkoord op het voorstel gaan wij aan de slag met het verhaal. In overleg met de verantwoordelijke binnen uw organisatie, ontwikkelen wij een script.

#3 Productie
Na akkoord op het script plannen wij draaidagen in en stemmen wij de planning voor de productie met u af. Ook zullen wij in deze fase voorbereidingen treffen voor muziekkeuze en de selectie van een eventuele voice-over.

#4 Editing/concept
Nu volgt de edit fase. Alle beelden worden gemonteerd volgens het vooraf opgestelde script. Er ontstaat een eerste verhaallijn. Afhankelijke van de grootte van de productie, kunt u tussendoor meekijken met de conceptversie(s).

#5 Eerste versie & feedbackronde
De graphics en logo’s van uw organisatie worden in de film verwerkt. De eerste complete versie wordt afgewerkt. Eventuele wijzigingen n.a.v. de conceptversie worden doorgevoerd.

#6 Kleurcorrectie & aflevering
Tot slot vindt de kleurcorrectie en afwerking van de film plaats. Hierna leveren wij de film aan op de door u gewenste kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Vimeo etc.).
Klomp Creative verzorgt desgewenst ook de inrichting van uw Vimeo- of Youtubekanaal. Verder denken wij graag mee in het inzetten van uw film op social media.