E: info@klompcreative.nl | T: 0318–701255 | M: 06–22297442

Klomp Creative produceert bedrijfsfilms, reportages, promotiefilms en commercials. Wij werken onder meer voor bedrijven, stichtingen, onderwijsinstellingen en overheid. Meedenken met de klant vinden wij heel belangrijk. U kent uw bedrijf of stichting het beste en weet hoe u zich wilt profileren. Klomp Creative denkt graag met u mee.

Team
Klomp Creative bestaat uit een enthousiast team. Paul Klomp is eigenaar van Klomp Creative dat in 2011 is opgericht. Van jongs af aan denkt hij al in beelden. Na het afstuderen als cameraman en de studie journalistiek succesvol afgerond te hebben, groeit de ambitie voor een eigen bedrijf.
Maarten is cameraman, een creatieve duizendpoot en een echte gadget freak. Met tientallen jaren ervaring als editor bij publieke en commerciële omroepen weet Misja bij iedere productie te zorgen voor de juiste opbouw in het verhaal.

Het logo
Vertrouwde Hollandse achternaam ‘Klomp’ werd gecombineerd met Creative, omdat elk idee met een creatief denkproces begint. Vervolgens begint de creative verwerking van het concept, de opname en de afwerking. Creativiteit is een kernbegrip. In het logo is een play-knop verwerkt. Klomp Creative zet iets in beweging. Wij zetten graag iets in bewerking. Kunnen we aan de slag?

Een greep uit onze referenties

Doove Care Groep
Eerste Kamer
BAM Wonen (renovatie concepten)
Berséba (passend onderwijs)
Van den Berg Hardhout
Energie Consult Holland
Scala Spijkenisse
RMU
Driestar Hogeschool
ABC van het Geloof (project)
Erdee Mediagroep
Hoornbeeck College
Cedrah
Citytree
Kom over en Help
St. Middelkoop en Zn.
Smienk Trapliften
SenZup
Woord & Daad
Bronwijzer lesmethode
Tot heil des Volks
D&DJ communicatie
SDOK
Terello
Vaarkamp
Van Nes + Plaisier – personeelsdiensten
Driestar College
Well-Fair
Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten
De Oude Duikenburg
SGP landelijk
SGP-jongeren
Jan Bax Veen
De Banier
Reformatorisch Dagblad
Gomarus Scholengemeenschap Gorinchem
Puntuit
Mediawijzer
LCJ
Bond tegen vloeken